martes, 29 de octubre de 2013


És un lloc web que recopila cronològicament textos o articles d'un o més autors, apareixent primer el més recent. Habitualment, en cada article, els lectors poden escriure els seus comentaris i l'autor donar-los resposta, de manera que és possible establir un diàleg. L'ús o temàtica de cada blog és particular, n'hi ha de tipus personal, periodístic, empresarial o corporatiu, tecnològic, educatiu, etc.  És el nom d'un document o informació electrònica capaç de contindre text, so, vídeo, programes, enllaços i moltes altres coses, adaptada per a la World Wide Web i que pot ser accedida per mitjà d'un navegador 

Hi ha diverses diferències i similituds entre una pàgina web i un blog, en primer lloc ambdós poden ser vistes per mitjà d'Internet i pots ingressar textos i fotos. Ara usualment una pàgina web és el mig pel qual el teu et projectes al món ja siga per al teu negoci empresa o organització i oferir-te tal qual el teu vols que et vegen. En una pàgina web tens un programari amb el qual pots fer modificacions, moure informació d'un costat a un altre crear efectes, crear mes pàgines i fins pots vendre si vols, en una pàgina web mantens informació mes estàtica no ha de ser canviada constantment.
Mentres que el blog és un poc mas orientat a la interacció o a la conversació permetent un vincule amb les persones que ingressen al teu blog, un blog et permet deixar comentaris, la idea és actualitzar-la constantment ja que el teu mantens com et dic un vincule amb les persones que ingressen les quals sempre esperen alguna nova informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario